top of page
Skribentens bildYlwa Woxmark

Idag firar vi att "Basses Pelle" vann Robinson 2023!

Uppdaterat: 30 dec. 2023

Vi tittar sällan på tv och aldrig på serier, men när återkommande elever dyker upp i rutan då får man ju göra ett undantag! Förra säsongen var Pelle Lilja med i Robinson men var tvungen att avbryta pga familjeskäl. Pelle är en av de fantastiska människor vi har förmånen att ha på besök med jämna mellanrum och hans teamkompis här är Basse! Och de har hängt sedan tycke uppstod redan på den tiden vi hade en fast bas i Stockholm.


Pelle brukar komma förbi med en påse äpplen eller morötter när han åker upp till stugan och han är en riktig sköning. Precis som Basse! Så därför blev det ett "åh nej då måste vi ju titta en gång till!" När det uppdagades att Pelle skulle få en ny chans i årets höst och vinterupplaga av serien. Och denna gången har vi ju fått hålla oss kvar eftersom han hamnade i final! Och igår gick han och vann alltihop! Vi är jätteglada för din skull Pelle och vet att du kommer att dela med dig av pengarna. Strongt jobbat! En värdig segrare. Idag firar vi!


"Basses Pelle" Robinsonvinnare 2023! foto: Robinson




Pelle jobbar som socialpedagog på en skola och i somras firade han sin 60-årsdag hos oss!


Vill du göra som Pelle och komma på läger hos oss?

Då ska du kika på våra julklappsrabatter!

Just nu har vi också rabatt på digital coachning!

2 598 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

1 Comment


Hola killar. Jag vill berätta om en webbplats som har varit ett riktigt fynd för mig sexnoveller! Tusentals erotiska noveller i olika kategorier - det kommer nya berättelser varje dag. Jag gillade att man inte behöver registrera sig för att läsa och kommentera. Mycket bekväm webbplatsnavigering, lätt att hitta exakt vad du letar efter. Kvaliteten på texterna är bra, du kan se att samhället är aktivt och intresserat av att skapa bra innehåll.

Edited
Like
bottom of page